De Klussenier Paul van Spaendonk

De Klussenier Paul van Spaendonk
De Klussenier Paul van Spaendonk

Stapelen 15
5071 KL Udenhout

Dien uw aanvraag in »

013 544 59 92
06 1970 3750
p.vanspaendonk@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 54143969

Mijn werk

Even voorstellen

Veelzijdig vakman Paul van Spaendonk is geboren en getogen in Tilburg maar woont al jaren met zijn vrouw en twee kinderen in Udenhout. Nadat Paul zijn HBO opleiding tot docent Handvaardigheid en Tekenen heeft gevolgd kwam hij al snel in het bedrijfsleven terecht. Zijn loopbaan start bij een ontwerpbureau in de interieurbouw. Vervolgens werkte Paul onder andere als scheepstimmerman, Autocad tekenaar, projectleider en bedrijfsleider in de bouw en interieurbouw. Hier heeft hij zijn brede werkervaring aan te danken, waardoor Paul zijn klanten kan bedienen vanaf de aanvraag tot aan de oplevering.

Hij is altijd een praktijkman gebleven en wilde graag zelf weer de controle over de uitvoering van het werk, “Van de sloop tot het aanbrengen van de laatste kitnaad.” In zijn zoektocht naar mogelijkheden kwam Paul bij De Klussenier terecht. Met resultaat want vanaf 1 februari 2012 is Paul beschikbaar voor alle (ver)bouwwerkzaamheden in en om het huis en voor professioneel bouwkundig advies.

De Klussenier Paul van Spaendonk is rustig, loyaal en creatief. Hij denkt graag met de klant mee en realiseert een complete verbouwing van aanvraag tot oplevering. Paul heeft de mogelijkheid om materiaal scherp in te kopen bij leveranciers. Hij rekent geen voorrijkosten, geeft vooraf een vrijblijvende offerte en geeft 12 maanden garantie op geleverd werk. Zijn specialiteiten zijn onder andere: het ontwerpen en vervaardigen van meubels tot een compleet interieur, (fijn)timmerwerk, nieuwe badkamer of keuken, stucwerk en schilder- en decoratiewerk.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Udenhout voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Timmerwerk
 
Loading...